Szavazás

Melyik a kedvenc gyümölcsöd?

Szavazok

Alba Fructus Kft.

Az Alba Fructus Kft. NATBOLÉ KFT. néven 2010-ben Sárszentágotán kezdte meg működését. Prémium minőségű gyümölcslevek, szörpök, lekvárok, zöldséglevek gyártásával, bérgyártásával foglalkozott a kezdetektől.

 A legmodernebb technológiáknak, valamint a folyamatos kutatási, fejlesztési munkáknak köszönhetően hamar a fogyasztók kedvencévé váltak a tartósítószert és színezőanyagokat nem tartalmazó termékek. A gyártó üzem megtartása mellett a cég a Földművelésügyi Minisztérium által elismert TÉSZ minősítést szerzett.

A termelők friss gyümölcsei ma már a nagy áruházak polcain is megtalálhatók.

A zöldségek, gyümölcsök házasításával a természetgyógyászat többezer éves tapasztalatait ötvöztük a legújabb kor vívmányaival.

Célunk, hogy a feldolgozás után megőrizzük a feketebodza, és más gyümölcsök magas beltartalmi értékeit: C-vitamin, B1, B2, B6 vitamin, vas, folsav és flavonoid tartalmukat.

Egészséges termékeinkkel biztosítható a szervezet energia és vitaminpótlása, megfizethető áron, jóízűen! Diabetikus- és bio készítményeinkkel segítünk különleges élethelyzetekben is.

 Az üzem rendelkezik HACCP minőségbiztosítási rendszerrel és a Biokontroll Hungária Kht. engedélyével öko-termékek előállítására